Két mindennapi anyuka vagyunk, nem különbözünk a többi anyukától. Azokkal az örömökkel találkozunk a gyermekeink kapcsán nap-mint nap, mint ti, és a bosszúságaink is hasonlóak. Bár tudjuk, hogy két egyforma gyerkőc nincs, de azért mindenki tudja akinek, gyerkőce van, hogy miről beszélek.

Niklesz-Varga Évi és Almádi Zsuzsi két édesanya, 4 gyerkőccel. Egyik kicsi, másik pici. Mi vagyunk az Anyák az Anyákért Alapítvány alapítói és a Babavárók-Kórházválasztó Középpontban a NŐ, aki gyermeket szeretne – Információs nap szervezői, kivitelezői.

Jelen időszakunk igen küzdős, hiszen itt a szeptember, kezdődik az ovi és a bölcsi és rövidesen itt a rendezvényünk a Babavárók – Kórházválasztó Középpontban a NŐ, aki gyermeket szeretne – Információs nap. 

Tehát beszoktatunk, szervezkedünk, telefon, e-mail, gyorsan felteszünk egy levest, teregetünk, egy kavarintás a pörköltön. Adomány átvétel vagy átadás. Ja, és közben készülünk a Womanity Fesztiválra, ahol gyerek játszóval leszünk jelen. Újabb telefon-email, óra csekkolás, ok., van még idő. Telefon, e-mail írás és olvasás. Kávé már hideg, a mikrót hívjuk segítségül. Gyorsan bekapunk valamit. Jaj, felforrt a kávé, nem baj majd a tej lehűti. Mossak hajat? Majd később, most még megírok két levelet, meg válaszolok. Közben a férjem kérdez valamit, de nem értem, mert nem jut el a tudatomig, épp nagyon benne vagyok egy szövegben, majd integet, hogy – Hahó, akkor hogy legyen? 

Na, nem a nyugalom mintaképe vagyok az elmúlt napokban. Ráismertek egy-egy napotokra esetleg? 

 

Mindazok, akik segítenek
és velünk vannak!
Termékenységi klinika 2
Szülészet és kórház 8
Őssejt bank 3
Támogató önkormányzat 2
Anyák a közösségben 2300
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Családbarát Ország
Budapest
Zugló Önkormányzata